Cursussen

Hondenschool Perro gaat stoppen met de groepslessen.

Per augustus 2024 stoppen de groepslessen bij Perro. De gedragstherapie zal gewoon doorgaan en er worden alleen nog privélessen gegeven. Ook blijven er workshops georganiseerd worden.

Blijf dus de facebookpagina en de website hiervoor in de gaten houden.

De laatste groepslessen zijn op vrijdag 9 augustus 2024

Hondentraining voor alle soorten honden
Een cursus leert uw hond gehoorzamen en versterkt de band tussen u en uw dier. Om hieraan bij te dragen biedt Perro u hondentraining in Zutphen. Ik ben gespecialiseerd in het trainen van honden met gedragsproblemen zoals agressie, angst en ongehoorzaamheid.

Puppycursus

Een goede training is de basis van de opvoeding van elke hond. Daarom is het belangrijk een puppycursus te volgen, om uw dier van jongs af aan te leren luisteren en gedragsproblemen te voorkomen. De cursussen die ik geef, vinden plaats in kleine groepen. Gehoorzamen en de band met de baas staan centraal en de trainingen zijn niet examengericht. Daarbij houd ik zo goed mogelijk rekening met individuele behoeften.

Gehoorzaamheidstraining

Ook oudere dieren hebben weleens behoefte aan een gehoorzaamheidscursus. Vandaar dat ik voor oudere honden en puberhonden (vanaf ca. 6 maanden) eveneens een hondentraining in kleine groepen aanbied. Hierbij staan dezelfde punten centraal als in de puppycursus en kan ik evengoed rekening houden met individuele behoeften. Behalve de groepslessen zijn hier tevens privétrainingen mogelijk.

Gedrag & gehoorzaamheid (Jonge honden training vanaf ca.6 maanden)

In deze cursus werken we (verder) aan de aandachtsoefeningen.
Daarnaast komen ook aan de orde:
• Komen en aan kunnen lijnen
• Gebit tonen
• Staan op commando voor betasten of borstelen
• Zitten en blijven zitten
• Liggen en blijven
• Eventueel apporteren
• Voorkomen (om apport bv. af te geven)
Daarnaast blijven we ook ‘leuke’ spelletjes doen zoals de tunnel, balansoefeningen e.d. Er wordt ook gekeken of spelen met elkaar mogelijk is om het sociale gedrag te ontwikkelen en om als eigenaar te weten wat leuk spelen is.
Voor de lessen kijk ik welke les/groep het best past bij uw hond.