Even voorstellen.

Wie ben ik?

Ik ben Jenny van den Bosch-Lodewijk. Mijn opleiding tot kynologisch gedragstherapeut heb ik bij de Gaus academie gevolgd. Ik heb zelf drie honden; een Hollandse smoushond Mailo (geb. 2009), Mickey (geb. 2018) en Moby (geb. 2022).
Ik ben landelijk geregistreerd bij de NVGH als kynologisch gedragstherapeut en om die registratie te behouden moet ik ieder jaar verschillende bijscholingen volgen.
Naast mijn eigen hondenschool en praktijk voor kynologisch gedragstherapie ben ik bestuurslid en instructeur behendigheid bij hondenclub Zutphen. De trainingen van Perro zullen ook op het terrein van hondenclub Zutphen gegeven worden.

Het adres van het trainingsveld is:
Brandts Buijsstraat 4
7203 AC Zutphen

Bij de gedragstherapie kom ik bij u thuis, wil ik van alles over uw hond weten en zal ik ook het een en ander uittesten. U ontvangt dan een advies en dit krijgt u ook, uitgebreider, op papier. Ik maak dan ook nog een tweede afspraak om samen te trainen en de voortgang te bekijken.
Voorkomen van vervelend gedrag is beter dan het te moeten oplossen, dus is een training heel verstandig. Ik hoop u op de trainingen te mogen begroeten!
U kunt zich per mail of via 0645905532 aanmelden voor de trainingen of voor gedragstherapie. In beide gevallen ontvangt u een inschrijfformulier.